Vrijwilligers

Wie zijn onze vrijwilligers?

Onze energieke vrijwilligers helpen Stichting Sinterklaasviering Breda. Ze helpen om de sinterklaasviering onvergetelijk mooi te maken. Bijvoorbeeld door veiligheid of vervoer te verzorgen, te jongleren, zingen, dansen of een van de vele andere taken.

Superpieten!

Een vrijwilliger is een Superpiet die begrijpt hoe zich te gedragen wat past bij Stichting Sinterklaasviering Breda. Deze toppers zien een kinderglimlach als de ultieme beloning en combineren betrokkenheid, betrouwbaarheid en sociale positiviteit.
Ik wil als vrijwilliger helpen bij de sinterklaasviering in Breda.

Alle posities voor vrijwilligers zijn ingevuld voor 2022

Dankjewel voor je interesse. Op dit moment hebben we geen ruimte voor nieuwe vrijwilligers. In 2023 worden posities opnieuw verdeeld. Schrijf je in op de nieuwsbrief of hou deze pagina in de gaten in geval je ons in 2023 wilt komen versterken.

Vrijwilliger worden?

Gemeente Breda heeft ongeveer 185.000 inwoners en de meesten zijn fan van Sint en Piet en het feest. Het is intens leuk om te helpen maar je moet wel tegen een beetje roet kunnen. Is dit iets wat bij je past? Stuur hieronder een bericht met informatie hoe jij wilt meehelpen. 

Ik wil meehelpen als:
Wij gebruiken dit pak: Muts + Veer + Pruik (geen krulletjes) + Kraag + Kol + Jasje + Broek + Maillot + Handschoenen(zie voorbeeld)
Heb jij een compleet pak zoals wij?
Ik wil een pak lenen in de maat: